Nyhet

Startsett til whiteboard

Art. nr: 114600
  • Giftfrie whiteboardtusjer
  • Magnetisk tavletørker
  • Hurtigtørkende rengjøringsspray
Praktisk startsett til whiteboard for å holde fine presentasjoner på tavlen, samt holde den ren. Startpakken inneholder penner, tavletørker, rengjøringsspray, osv.
370,-
eks. MVA
Laster leveringstid...

Produktinformasjon

Dette er et praktisk startsett til whiteboard / magnettavle med alt du trenger til tavlen. Startpakken lar deg holde interessante presentasjoner på kontoret, møter, skolen eller konferanser. Settet til whiteboard inneholder: 4 whiteboardpenner, tavletørker, rengjøringsspray, magnetisk pennholder, 10 ekstra filtkluter og 10 magneter.

De fire whiteboardtusjene har hurtigtørkende blekk som i prinspippet er luktfritt, og de fås i forskjellige farger (svart, blå, grønn og rød). Takket være den magnetiske pennholderen i startpakken, har du alltid rask tilgang til pennene dine ved magnettavlen.

Tavletørkeren er magnetisk og festes enkelt på whiteboardtavlen. Den har en filtklut som effektivt visker vekk blekket. Det er lett å bytte filtklut ved behov, og det medfølger flere kluter i dette praktiske startsettet til whiteboard.

Rengjøringssprayen i settet sørger for at du vasker skriveflaten på magnettavlen på en rask og effektiv måte. I tillegg tørker den raskt. Den giftfrie væsken er et godt alternativ til rengjøring med vann og kan brukes i alle omgivelser.
Last ned vedlikeholdsråd

Produktspesifikasjon

  • Vekt0,89 kg