-15%
Produktbilde
DOLOMIT

Komplett arbeidsbord

Verktøypaneler, plastbakker, hyller, L2000 B800 mm, laminat

Art. nr: 232357
  • Manuelt justerbart stativ
  • Slitesterk benkeplate i laminat
  • Fleksibel oppbevaringsløsning
Komplett arbeidsbenk med verktøytavler, hyller, opphengslist og plastbakker. Arbeidsbordet har et manuelt justerbart stativ og en slitesterk benkeplate i laminat.
Lengde (mm)
Antall bakker
9 470,-
11 145,-
eks. MVA
Laster leveringstid...
7 års garanti

Produktinformasjon

Komplett arbeidsbenk som gir deg en praktisk arbeidsstasjon med god oppbevaringsplass og en slitesterk arbeidsflate. Arbeidsbordet har en slitesterk konstruksjon som er egnet for lettere arbeid på verksted.

Stativet til arbeidsbenken er laget av slitesterkt stål og kan justeres manuelt i høyden for at du skal få en ergonomisk arbeidsstilling. Benkeplaten består av en sponplate og kryssfinér med overflatelag av hardt, ripebestandig og lettstelt laminat.

Den ergonomiske arbeidsbenken er utstyrt med en perforert verktøytavle for at du skal ha enkel tilgang til verktøy og annet utstyr som du trenger under arbeid. De firkantede hullene i verktøypanelet gjør det enkelt å både feste og flytte på verktøykroker i henhold til dine behov.

Verkstedbenken er i tillegg utstyrt med opphengsskinner og bokser for organisert og enkel oppbevaring av smådeler som skruer, spiker, tape og mye mer. Arbeidsbenkens hyller byr på praktisk oppbevaringsplass, og du kan montere dem rett eller vinklet.

Dette er en komplett arbeidsbenk, men du kan likevel supplere med annet smart tilbehør som bunnhylle, belysning, raskant og mye mer. Vurder også å supplere verkstedbenken med en arbeidsmatte for å avlaste kroppen under langvarig, stående arbeid.

Kroker og annet tilbehør til arbeidsbenk selges separat.

Produktspesifikasjon