Nyhet
Produktbilde
SITKA

Verkstedinnredning

2000x3635x550 mm, grå med svart laminat plate

Art. nr: 721026
  • Komplett verkstedinnredning
  • Stabil konstruksjon
  • Eksklusivt utseende
Komplett verkstedinnredning med moderne design som gir både arbeidsplass og gode oppbevaringsmuligheter. Interiøret leveres komplett i ferdige pakker.
44 950,-
eks. MVA
Laster leveringstid...
7 års garanti

Produktinformasjon

Skap en komplett arbeidsplass med vårt verkstedinteriør! Med den får du både en stabil arbeidsflate og gode oppbevaringsmuligheter for alt du trenger for å kunne utføre arbeidet ditt.

Dette garasjeinteriøret er et modulært system og du kan enkelt sette det sammen til en stabil helhet. Du kan plassere det høye materialskapet på alle sider, og verktøybrettene er kompatible med Cowab verktøykroker og holdere.

Verkstedsystemet er lakkert i antrasittgrå, har sort laminat benkeplate og både skap og skuffer har høypolerte aluminiumshåndtak. Det følger også med belysning som du fester under overskapet ved hjelp av magnetlister og to verktøytavler med tre stikkontakter og to USB-uttak. Les mer om mål og hva som inngår i garasjeinnredningen i PDF-en under.

MERK FØLGENDE! Møblene selges i komplette pakker og ingen deler selges separat.

Kontakt oss i Cowab hvis du har spesifikke ønsker eller krav så hjelper vi deg med å skreddersy en løsning som passer din arbeidsplass og dine behov.

Du kan supplere verkstedinteriøret med justeringsføtter som gjør at underskapene står stødig på ujevnt underlag. Justeringsføtter må bestilles sammen med interiøret og kan ikke kjøpes separat.

Produktspesifikasjon